Bakje Troost in het kort

Het Bakje Troost is een klein bakje dat constant in de klas of op de school aanwezig is, en niet enkel de school in wordt gehaald op het moment dat de school geconfronteerd wordt met de dood en rouw. Hierdoor wordt de troost die dit bakje biedt iets wat altijd aanwezig en binnen handbereik is voor de kinderen. Het wordt daardoor ook makkelijker gebruikt op het moment dat de dood zich ‘in het klein’ aandient, bijvoorbeeld bij het overlijden van een huisdier. De laagdrempeligheid van dit product zal er voor zorgen dat de dood, verlies, verdriet en rouw thema’s worden die makkelijker op school besproken worden.

Informatie en bestellen

Heeft u interesse in het Bakje Troost en wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, dan kunt u zich middels een mailtje naar Eveline.Mevis @ gmail.com  aanmelden voor de nieuwsbrief.

Bestellen van het product is momenteel nog niet mogelijk, wel kunt u middels het zelfde mailadres aangeven dat u interesse heeft om het product zodra het op de markt is, te bestellen. U zult dan op de hoogte gehouden worden.